Het Pakketco. van Dongguanwanhao, Ltd.

Voegt de hoge prestaties verpakkende fabrikant de waarde van uw product toe. Uw flexibele Verpakkende Oplossingspartner

E-mail: carl.zhong@dgwanhao.com Tel./Whatsapp: +86 135 8071 3857

Thuis

Dongguan wanhao package co., LTD

Certificaat
Van goede kwaliteit Folie Verpakkende Zakken voor verkoop
Van goede kwaliteit Folie Verpakkende Zakken voor verkoop
Goed voldoet de mededeling, zakken volledig aan mijn vereisten, mooie druk performance.thanks! ik zal u meer orden volgende tijd brengen.

—— Chris

Grote commucator, grote organisator, Perfecte zakken

—— drmla van Irene

perfecte kwaliteit en de goede naverkoopdienst

—— Jacob

Hoge productenkwaliteit, korte levertijd en de goede dienst

—— Tekenalt

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan wanhao package co., LTD

1 2 3 4 5 6
Dongguan wanhao package co., LTD Dongguan wanhao package co., LTD Dongguan wanhao package co., LTD Dongguan wanhao package co., LTD Dongguan wanhao package co., LTD Dongguan wanhao package co., LTD
installatielandschap installatielandschap Drukmachine zakken die machine maken zakken die machine maken oplosbare vrije laminering

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Wanhao
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 800 Million-1000Million
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 80% - 90%

Co. van het Wanhaopakket, Ltd gevestigde Dongguan-stad, de globale fabrikantenbasis, specialiseert zich op het flexibele pakketontwerp en de productie. Sinds de totstandbrenging van het bedrijf, op het concept krediet, werkelijkheid, en innovatie, wanhao wordt gebaseerd die Co. verpakken, verbetert Ltd productietechology onophoudelijk, om de stabiliteit en de verbetering van productkwaliteit te verzekeren, tegelijkertijd, het bedrijf is georiënteerde mensen, overleeft door kwaliteit, en ontwikkelt zich door beheer, onder de sociale situatie van de strenge concurrentie, verbetert het bedrijf de kwaliteit onophoudelijk van producten, houdt goed krediet, en verleent de optimale verkoopdienst die.

 

  Het Wanhaopakket heeft installatiegebouwen met bevallig milieu, en bezit geavanceerde en moderne verpakkende productielijn die als Automative-machine van de rotogravuredruk, hoge snelheid oplosbare het lamineren machine, geautomatiseerde zak machine voor diverse typezakken maken, laboratoriumtest en plakmateriaal enz. meer dan 20 flexibele machines voor brede waaier behoeften.; het is hoogst efficiënt op het verpakkingsgebied voor producten van voedsel, geneeskunde, de chemische industrie betreffende producten voor dagelijks gebruik enz.

 

Wij geloven dat de klantenloyaliteit uit goede klantenervaring komt. Het Wanhaopakket streeft ernaar om de uitzonderlijke dienst en snelle reactie op de klantenvraag te verlenen en te blijven klanten van verpakkingsoplossingen en fantastisch pakket voorzien.

Contactgegevens
Dongguan wanhao package co., LTD

Contactpersoon: Mr. Carl

Tel.: 86-769- 88185518-218

Fax: 86-769-88185538

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)